Joegoslavisch Konstruktivisme 1921-1981. - Kotte, Wouter (Utrecht : Museum Hedendaagse Kunst, 1983)
Cadez-Lapajne, Dragica ; Cernigoj, Avgust ; Cernigoj, Thea ; Dobrovic, Juraj ; Galic, Mladen ; Hrvacki, Drago ; Jejcic, Danilo ; Klek, Jo-Josif ; Knifer, Julije ; Kozaric, Ivan ; Kristl, Vlado ; Petrov, Mihailo S. ; Picelj, Ivan ; Radovic, Ivan ; Richter, Vjenceslav ; Srnec, Aleksandar ; Stepancic, Eduard ; Stranic, Bojan ; Zajec, Edvard ; Willink, Albert Carel
Joegoslavisch Konstruktivisme 1921-1981, Museum Hedendaagse Kunst, Utrecht, 9 oktober t/m 13 november 1983 ; Philips Ontspannings Centrum, Eindhoven, 23 februari t/m 1 april 1984 ; Bruggebouw, Emmen, 14 april t/m 13 mei 1984
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Joegoslavië