Op de kop af. - Kotte, Wouter; Tom, Niek (Utrecht : Museum Hedendaagse Kunst, 1981)
Modigliani, Amadeo ; van Kuilenburg, Willem ; Meertens, Albert ; Richters, B.J. ; Reinhard, Paulus ; Antes, Horst ; Kriester, Rainer
Op de kop af, Museum Hedendaagse Kunst, Utrecht, 18 januari t/m 5 april 1981
Nederlands
kunstcatalogus