Ruimtetijdkunst : Peter Stuyvesant Stichting. - Polak, Fred. L.; Peter Stuyvesant Stichting, Amsterdam; Cultureel Centrum, Venlo; De Meerpaal, Dronten; Stichting Cultureel Centrum, Maastricht; Groninger Museum, Groningen; Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Utrecht : Centraal Museum, 1971)
Agam, Yaacov ; Albers, Josef ; Allen, Richard ; van Ame, Woody ; Alviani, Getulio ; Bakic, Vojin ; Balth, Carel ; Biasi, Alberto ; Böhn, Hartmut ; Boto, Martha ; Burgering, Tony ; Bury, Pol ; Calder, Alexander ; Carlucci, Cosimo ; Colombo, Gianni ; Costa, Tony ; Cruz-Diez, Carlos ; Demarco, Hugo ; Dobrovic, Juraj ; Duchamp, Marcel ; Equipo 57 ; Gerstner, Karl ; Haese, Günter ; Jensen, Inge Claus ; Kramer, Harry ; Kriwet, Ferdinand ; etc.
Ruimtetijdkunst : Peter Stuyvesant Stichting, Centraal Museum, Utrecht, 19 februari t/m 25 april 1971 ; Cultureel Centrum, Venlo, 8 mei t/m 12 juni 1971 ; De Meerpaal, Dronten, 4 juli t/m 14 augustus 1971 ; Stichting Cultureel Centrum, Maastricht, 4 t/m 22 september 1971 ; Groninger Museum, Groningen, 3 oktober t/m 14 november 1971 ; Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, 9 december 1971 - 9 januari 1972
Nederlands
kunstcatalogus