Stichting Gordon Matta-Clark : een selectie. - Stichting Gordon Matta-Clark (Turnhout : Cultuur- en Ontmoetingscentrum De Warande, 1992)
Acconci, Vito ; Bijl, Guillaume ; Bruyninckx, Robert ; Byars, James Lee ; Copers, Leo ; Deleu, Luc ; Denmark ; Dewaele, Daniël ; Druks, Michael ; Engels, Pieter ; Francis, Filip ; Gerz, Jochen ; Graham, Dan ; Hamelrijck, Ado ; Lublin, Lea ; Mariani, Umberto ; Matta-Clark, Gordon ; Muntadas, Antonio ; Romberg, Osvaldo ; Schwartz, Buky ; etc.
Stichting Gordon Matta-Clark : een selectie, Cultuur- en Ontmoetingscentrum De Warande, Turnhout, van 19 september tot 1 november 1992 in het kader van de viering 20 jaar Warande.
Nederlands
kunstcatalogus