Artis : het dier in de kunst - het dier in de Westeuropese kunst. (Turnhout : Cultuur- en Ontmoetingscentrum De Warande, 1990)
Beuys, Joseph ; Balkenhol, Stephan ; Baselitz, Georg ; Bervoets, Fred ; Braque, Georges ; Broodthaers, Marcel ; Brus, Johannes ; Campers, Chris ; Fabre, Jan ; Geysels, Ludo ; Haring, Keith ; Heyrman, Hugo ; Joostens, Paul ; Klinkan, Alfred ; Panamarenko ; Pansaers, Clément ; Picasso, Pablo ; Van Akelyen, Roger ; Van Breedam, Camiel ; Vandevelde, Ludwig ; Van de Wiele, Koen ; Van Gestel, Fik ; Van Meirvenne, Alfons ; Warhol, Andy ; etc.
Artis : het dier in de kunst, Cultuur- en Ontmoetingscentrum De Warande, Turnhout, 7 juli - 9 september 1990
Nederlands
kunstcatalogus