Visages Insolites : dans les Arts Contemporains. - Posthof Vissenaken, Tienen; Vereniging voor Franse Kultuur, Tienen (Bruxelles : Ministère de la Culture française, 1975)
Alechinksy, Pierre ; Bertrand, Gaston ; Breucker, Roland ; Burssens, Jan ; Caille, Pierre ; Cobbaert, Jan ; Cox, Jan ; Delvaux, Paul ; Dumont, Gilberte ; Folon, Jean-Michel ; Gentils, Vic ; Landuyt, Octave ; Mara, Paul ; Minnaert, Frans ; Fourbaix, Armand ; Raveel, Roger ; Reinhoud ; Roobjee, Pjeroo ; Somville, Roger ; Van Breedam, Camiel ; Vandercam, Serge ; Van Hecke, Willem ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Rafelghem, Paul ; Vermeersch, José
Visages Insolites dans les Arts Contemporains / Vreemde Vensters in de Hedendaagse Beeldende Kunsten, Posthof Vissenaken, Tienen, maart 1975
Text Dutch-French
kunstcatalogus