Personne et les autres : Vincent Meessen & guests - Gregos, Katerina; Garuba, Harry; Monaville, Pedro; Vaneigem, Raoul; Biennale Venezia 2015 (Milan : Mousse, 2015)
Kleyebe Abonnenc, Mathieu ; Baloji, Sammy ; Beckett, James ; Benassi, Elisabetta ; Bernier, Patrick ; Martin, Olive ; Guimaraes, Tamar ; Akhoj, Kasper ; Jafri, Maryam ; Pendleton, Adam
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling in het Belgisch Paviljoen tijdens de 56e Internationale Kunstbiënnale van Venetië van 9 mei tot 22 november 2015
boek
Keywords: Meessen, Vincent