Stilleben. - Nationalmuseum, Stockholm; Moderna Museet, Stockholm (Stockholm : Statens Konstmuseer Stockholm, 1987)
Derkert, Siri ; Léger, Fernand ; De Vlaminck, Maurice ; Derain, André ; Morandi, Giorgio ; Magritte, René ; Linnqvist, Hilding ; Schüldt, Fritiof ; etc.
Stilleben, en vandringsutställning fran Statens Konstmuseer (Nationalmuseum och Moderna Museet), Stockholm, 1987
kunstcatalogus