Spansk Egen-Art : 23 aktuella konstnärer i svenskt urval. - Moure, Gloria; Malmö Konsthall, Mälmo; Kunstnernes Hus, Oslo (Stockholm : Liljevalchs Konsthall, 1983)
Alcolea, Carlos ; Broto, José Manuel ; Calvo, Carmen ; Cobo, Chema ; Ferrer, Esther ; Gancedo, Teresa ; Garcia Sevilla, Ferrán ; Gordillo, Luis ; Hernández, José ; Lamas, Menchu ; Lootz, Eva ; Morea, José ; Navarro, Miquel ; Navarro Baldeweg, Juan ; Palomer, Pilar ; Patiño, Antón ; Pérez Villalta, Guillermo ; Posada, Antonio ; Sin, Gemma ; Solano, Susana ; Valdés, Manuel ; Villalba, Dario ; Zush
Spansk Egen-Art : 23 aktuella konstnärer i svenskt urval / The Characteristics of Spain : 23 Artists of Today - Swedish Selection, Liljevalchs Konsthall, Stockholm, 14.10.1983 - 8.1.1984 ; Malmö Konsthall, Mälmo, 4.2. - 4.3.1984 ; Kunstnernes Hus, Oslo, 19.5. - 1.7.1984
kunstcatalogus
Keywords: Spanje