Öga mot öga : 25 nordiska konstnärer. - Cullberg, Staffan (Stockholm : Nordiska Konstförbundet, 1976)
Christiania ; Wiig Hanse, Svend ; Adler Petersen, Lene ; Nielsen, Palle ; Madsen, Alfred ; Hagens, Erik ; Petersen, Ágúst ; Jóhannesson, Hringur ; Hákonarddóttir, Hildur ; Magnússon, Oskar ; Stefánsdóttir, Blómey ; Ólafsson, Tryggvi ; Breivik, Bard ; Ronning, Svein ; Pettersen, Arvid ; Ransve, Bjorn ; Mether-Borgström, Ernst ; Kujasalo, Matti ; Hautala, Jorma ; Keränen, Markku ; Alariesto, Andreas ; Jonasson, Birger ; Zennström, Petter ; Kleen, Lars ; Nilson, K-G ; Hafström, Jan ; Jurander, Claes
Öga mot öga : 25 nordiska konstnärer, Utställningen visas i Stockholm (Liljevalchs konsthall), Oslo (Kunstnernes Hus), Bergen (Kunstforeningen), Helsingfors (Amos Anderson), Köpenhamn (Nikolaj Kirke) och Reykjavik, 1976/1977
kunstcatalogus