Faithfully Yours. - Van Damme, Claire; Vandepitte, Francisca (Sint-Truiden : Provinciaal Museum voor Religieuze Kunst, 1992)
Van Severen, Dan ; Servaes, Albert ; Van Straten, Henri ; Tytgat, Edgard ; Beothy, E. ; Bot, M. ; Boyadjima, M. ; Canestraro, L. ; Carlier, J. Cox, J. ; De Cordier, Thierry ; Delvaux, Paul ; D'Haese, Roel ; Ensor, James ; Gravilov, I. ; Gillis, P. ; Hendryckx & Dehollander ; Irimescu, I. ; Jannsis, J. ; Jarman, D. ; Kollwitz, Käthe ; Marga ; Merillon, G. ; Meunier, C. Michielsen, B. ; Minne, Georges ; Mortier, Antoine ; Permeke, Constant ; Raveel, Roger ; Rombouts, X. ; Saveniers, B. ; Van den Berghe, Frits ; Villalba, D. ; von Windheim, D.
bijlage: Faithfully Yours : Poëzie - Muziekevocatie - Algemene bibliografie (Frans & Nederlands), ongepag.
Faithfully Yours, Provinciaal Museum voor Religieuze Kunst, Sint-Truiden, 11 juli - 18 oktober 1992
boek