Dieren als model : Belgische dierkunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw. - Verbraeken, Paul (Sint-Truiden : Cultureel Centrum "De Bogaard", 1985)
Bernier, Geo ; Collard, Georges ; Collin, Alberic ; Courtens, Franz ; De Meester De Betzembroeck, Raymond ; Dupon, Josue ; Ingels, Domien ; Montigny, Jules ; Ommeganck, Balthasar ; Ost, Alfred ; Plumot, Andre ; Robbe, Louis ; Ronner, Henriette ; Schippers, Jozef ; Schouten, Henry ; Tschaggeny, Charles ; Van Meirvenne, Alfons ; Verboeckhoven, Eugene ; Verlat, Karel ; Woutermaertens, Edouard
Dieren als model : Belgische dierkunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw, Cultureel Centrum "De Bogaard", Sint-Truiden, 15 maart - 24 maart 1985
boek