Hedendaagse Kunst. - Juwet, Willy (Brussel : Ministerie van Nederlandse Cultuur, 1971)
Cox, Jan ; Minnaert, Frans ; Burssens, Jan ; Cobbaert, Jan ; Hoenraet, Luc ; Sempels, Geo ; Beullens, André ; Wyckaert, Maurice ; Vlerick, Pierre ; De Clercq, Hugo ; Beekman, Jan ; Plompen, Willy ; Van Den Abbeel, Jan ; De Bakker, Alice ; Vandeghinste, Ines ; Van Hoecke, Balder ; Heyrman, Hugo ; Willaert, Jozef ; Van Saene, Maurice
Hedendaagse Kunst, tentoonstelling in de Gemeentezaal, Sint-Pieters-Woluwe, 30 okt. - 7 nov. 1971. Organisatie: Ministerie van Nederlandse Cultuur, Dienst 'Plastische Kunst' en Kultuurraad van de Nederlandstalige Verenigingen van Sint-Pieters-Woluwe onder de auspicien der drie fondsen
boek