7 Chinese Kunstenaars uit Taiwan. - Hof ter Nederloo, Sint-Pieters-Leeuw; BBL (Bank Brussel Lambert) Brussel; Fou Wei-sin (Sint-Pieters-Leeuw : De Vrienden van Nederloo, 1987)
Chu-Ko ; Kuan Chih-Chung ; Lee Shi-Chi ; Li Chi-Mao ; Liou Ping-Hen ; Liu Kuo-Sung ; Wu Hao
7 Chinese Kunstenaars uit Taiwan, Hof ter Nederloo, Sint-Pieters-Leeuw, 29 mei - 5 juli 1987
boek
Keywords: China; Taiwan