Zevende Triënnale voor Beeldhouwkunst Limburgse Kunstenaars. - Koninklijke Wase Kunstkring, Sint-Niklaas; Stedelijk Museum, Sint-Niklaas; Zevende Triënnale voor Beeldhouwkunst, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur, 1985)
Blom, Georges ; Carlier, Jan Leander ; Cosemans, Jan ; Daems, Walter ; Duchateau, Hugo ; Eerdekens, Fred ; Geets, Willy ; Gielen, Jeff ; Hamelryck, Ado ; Hoewaer, Lidy ; Jans, Jos ; Keil, Helene ; Konings, Ivo ; Maes, Herman ; Mailleux, Raf ; Moonen, Gerard ; Mulkers, Urbain ; Najlepszy, Antoni ; Praet, Jan ; Praet, Kristien ; Schreurs, Miet ; Segers, Gerard ; Sochacki, Paul ; Stockmans, Piet ; etc.
Zevende Triënnale voor Beeldhouwkunst Limburgse Kunstenaars, ingericht door de Koninklijke Wase Kunstkring en het Stadsbestuur, Sint-Niklaas, Stadspark - Stedelijk Museum, Sint-Niklaas, 2 juni - 8 september 1985
boek
Keywords: Limburg