Internationale Exlibriswedstrijd 1985 : Tentoonstelling van een selectie van de ingezonden exlibris in het kader van de twaalfde Biënnale van de kleingrafiek. - Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur, 1985)
Bertrand, Jean Marcel ; Mariene, Marc ; Meeus, Jan ; Van Delm, Diane ; Vilhelmova, Lenka ; Kuyper, Anneke ; etc.
Internationale Exlibriswedstrijd 1985 : Tentoonstelling van een selectie van de ingezonden exlibris in het kader van de twaalfde Biënnale van de kleingrafiek, georganiseerd door het Stadsbestuur van Sint-Niklaas, van 17 maart tot 21 april 1985 in het Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas
boek