Grafiek uit de U.S.S.R. - Internationale Exlibriswedstrijd 1983 : Tentoonstelling met 84 prenten van 30 Russische Grafici - Tentoonstelling van een selectie van de ingezonden exlibris. - Stedelijk Museum, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur, 1983)
Alekserov, Arif ; Alichanov Chadzi-Moerad ; Blagovalin, Nikolaj ; Alexander, Dembo ; Demko, Adolf ; Dolendzjasjvili, Goeram ; Eilma, Gerald ; Fedotjeva, Larissa ; Goerikov, Alexander ; Olga, Gretsjina ; Inar, Helmut ; Jakob, Jakovlev ; Marje, Joeksine ; Givi, Kalmachelidze ; etc.
Grafiek uit de U.S.S.R. : Tentoonstelling met 84 prenten van 30 Russische Grafici. Georganiseerd door de Stad Sint-Niklaas in samenwerking met het Consulaat-Generaal van de U.S.S.R. in Antwerpen, in het kader van de elfde Biënnale van de Kleingrafiek, van 13 maart tot 17 april 1983, Stedelijk Museum, Sint-Niklaas / Internationale Exlibriswedstrijd 1983 : Tentoonstelling van een selectie van de ingezonden exlibris in het kader van de elfde Biënnale van de kleingrafiek. Georganiseerd door het Stadsbestuur van Sint-Niklaas van 13 maart tot 17 april 1983 in het Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas
boek
Keywords: U.S.S.R.