Zeefdruk in Vlaanderen. - Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur, 1982)
Baekelmans, Guy ; Baeyens, Martin R. ; Caille, Pierre ; Decock, Gilbert ; De Vylder, Paul ; Frimout, Cyr ; Haccuria, Maurice ; Hoenraet, Luc ; Hoorne, Emiel ; Ivens, Renaat ; Jans, Jos ; Keil, Helene ; Landuyt, Octave ; Mara, Pol ; Peire, Luc ; Raveel, Roger ; Seuphor, Michel ; Bulck, R.V. ; Vandenbranden, Guy ; Van Hoeydonck, Paul ; Verstockt, Marc ; While, Francis
Zeefdruk in Vlaanderen, tentoonstelling georganiseerd door het Stadsbestuur van Sint-Niklaas van 9 januari tot 7 maart 1982 in het Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas
boek
Keywords: Vlaanderen