Figuurtekeningen uit Vlaamse, Brusselse, Waalse Academies. - Stedelijk Museum, Sint-Niklaas; Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas; Bank Brussel Lambert (Sint-Niklaas : Academie voor Schone Kunsten, 1981)
De Ryck-Coppens, Frida ; De Backer, Dirk ; De Backer, Jan ; Van Gompel, Hilde ; Devreux, Geneviève ; Van Den Bosch, Chris ; Tumillo, Nico ; Provoost, Ivo ; De Sutter, Paul ; Van Maldeghem, Raoul ; De Vreese, Sonia ; Moeraert, Jaak ; De Kesel, Eric ; etc.
Figuurtekeningen uit Vlaamse, Brusselse, Waalse Academies, van 20 september tot 25 oktober 1981 in het Stedelijk Museum, Exlibriscentrum, Bank Brussel Lambert, Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, Sint-Niklaas
boek