Het Klein Formaat : Leraren van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten vragen uw aandacht voor het klein formaat. - Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur Sint-Niklaas, 1974)
Bauters, S. ; Brems, W. ; Coorevits, R. ; De Volder, H. ; De Bos, B. ; Goris, P. ; Grossen, M. ; Heyndrickx, W. ; Huet, W. ; Malfliet, R. ; Mariman, G. ; Mechiels, K. ; Muller, K. ; Neels, V. ; Neve, J. ; Roelant, A. ; Smits, R. ; Wuytack, R.
Het Klein Formaat : Leraren van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten vragen uw aandacht voor het klein formaat, Bank van Brussel, 27 november - 16 december 1974
boek