Stadsbestuur van Sint-Niklaas leraren van de Stedelijke Akademie stellen grafiek, beeldhouwwerk, toegepast kunst tentoon in de Bank van Brussel van 8 tot 25 maart 1974. - Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur Sint-Niklaas, 1974)
Brems, W. ; Coorevitz, R. ; De Vijlder, P. ; Mariman, G. ; Malfliet, R. ; Mechiels, K. ; Roelant, A. ; Van Remortel, W. ; Wuytack, R. ; etc.
Stadsbestuur van Sint-Niklaas leraren van de Stedelijke Akademie stellen grafiek, beeldhouwwerk, toegepast kunst tentoon in de Bank van Brussel van 8 tot 25 maart 1974
boek