Recente Aanwinsten in het Stedelijk Kunstbezit. (Sint-Niklaas : Stedelijk Museum, 1973)
Boulenger, Hippolyte ; Den Duyts, Gustave ; Dupuis, Maurice ; Evenepoel, Henri ; Leys, Henri ; Pantazis, Péricles ; Rops, Félicien ; Vogels, Willem ; Brems, Walter ; Colman, Ludo ; Coorevits, Raf ; De Bruyne Gustave ; etc.
Recente Aanwinsten in het Stedelijk Kunstbezit, Stedelijk Museum, Sint-Niklaas, 30 november - 23 december 1973
boek