Stedelijke Academie voor Schone Kunsten : Jaarlijkse prijsuitdeling 1972-1973. (Sint-Niklaas : Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, 1973)
Bossaert, Frans ; Coorevits, Raf ; De Volder, Hubert ; De Vos, Bérénice ; Mutsaerts, Marcel ; Van den Broucke, Beatrijs ; etc.
Stedelijke Academie voor Schone Kunsten : Jaarlijkse prijsuitdeling 1972-1973, 22 juni 1973
boek