Leraars van de Academie tonen werk uit hun studententijd. (Sint-Niklaas : Stedelijke Academie voor Schone Kunsten)
Ausloos, P. ; Basecq, B. ; De Volder, H. ; De Vos, B. ; Heyndrickx, W. ; Malfliet, R. ; Mechiels, K. ; Mutsaerts, M. ; Neels, V. ; Smits, R. ; Staes, G.
Leraars van de Academie tonen werk uit hun studententijd, s.a.
boek