Zo ver het oog reikt : trans-culturele invloeden in het werk van zes Brabantse en zes van oorsprong niet-westerse kunstenaars. - Centrum Buitenlanders Midden-Brabant, Tilburg; Centrum Buitenlanders West-Brabant, Breda; Centrum Buitenlanders Oost-Brabant, Eindhoven; Stichting Probrasa, Tilburg; Stichting Progreso, Eindhoven ('s-Hertogenbosch : Provincie Noord-Brabant, 1988)
Pattirane, Boetje ; Tukker, Teuny ; Toscanni Zalman, Sirano ; Popma, Carola ; Dunker, Marlyn ; Bagen, Arthur ; Tarim, Nur ; Bosch, Frans ; Phúóng, Vinh ; Schweizer, Johanna ; Benaïssa, Farouk ; van den Dobbelsteen, Gerard
Zo ver het oog reikt : trans-culturele invloeden in het werk van zes Brabantse en zes van oorsprong niet-westerse kunstenaars, Provinciehuis Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch, 14 december 1988 t/m 27 januari 1989
boek