Op het eerste gezicht : de collectie Cleveringa. - Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch; Stedelijk Museum Het Prinsenhof, Delft (Den Haag : RBK (Rijksdienst Beeldende Kunst), 1988)
Akkerman, Ben ; Andrea, Pat ; Appel, Karel ; Armando ; Balth, Carol ; Benner, Gerrit ; Berghuis, Jaap ; Berkulin, Arie ; Blokhuis, Peter ; Boezem, Marinus ; Bogart, Bram ; van Bohemen, Kees ; Bouthoorn, Willem ; Brandts, Eugene ; Brasser, Fons ; Brusse, Mark ; Buisman, Sjoerd ; Buurman, Kees ; Claassen, Johan ; Commandeur, Jan ; etc.
Op het eerste gezicht : de collectie Cleveringa, Noordbrabants Museum, 's-Hertogenbosch, 17 september - 20 november 1988 ; Stedelijk Museum Het Prinsenhof, Delft, 9 december 1988 - 29 januari 1989
boek