Rijksaankopen 1987 : Werk van hedendaagse beeldende kunstenaars. - Hartkamp-Jonxis, Ebeltje (Den Haag : RBK (Rijksdienst Beeldende Kunst), 1988)
Abramovic, Marina & Ulay ; Andriesse, Erik ; Appel, Karel ; Appenzeller, Hans ; d'Armagnac, Ben ; Armando ; van Asbeck, Jan ; Bastiaans, Christiaan ; Begeer, Rosalie ; Beutener, Jan ; Bien, Waldo ; Birza, Rob ; Blanca, Paul ; van den Broeck, Frank ; Cammenga, E. ; Daams, Jasper ; Dekker, Gerrit ; Derks, Sandra ; van Dijk, Paul ; van den Dobbelsteen, Jan ; Domburg, Bart ; Dumas, Marlene ; van Elk, Ger ; van Elk, Maria ; etc.
Rijksaankopen 1987 : Werk van hedendaagse beeldende kunstenaars, Stedelijk Museum Schiedam, 27 augustus - 9 oktober 1988
boek