Vrienden Schenken : 25 jaar vereniging vrienden van het stedelijk museum. - Paalman, Hans; Vereniging Vrienden van het Stedelijk Museum, Schiedam (Schiedam : Stedelijk Museum Schiedam, 1980)
van Stuivenberg, Piet ; Rooskens, Anton ; Corneille ; Wessel, Couzijn ; Benner, Gerrit ; Agata, Minoru ; van Munster, Jan ; van de Wint, Jochum ; Brands, Eugène
Vrienden Schenken : 25 jaar vereniging vrienden van het stedelijk museum, Stedelijk Museum Schiedam, 26 januari - 9 maart '80
boek