Hedendaagse Amerikaanse Quilts. - Bokhoven, Josine (Schiedam : Stedelijk Museum Schiedam, 1979)
Chase, Pattie ; Cohen, Rhoda ; Crow, Nancy ; Donnell, Radka ; Gutcheon, Beth ; Halpern, Nancy ; Hoffman, Susan ; James, Michael ; Upton, Molly ; Wainwright, Clara
Hedendaagse Amerikaanse Quilts, Stedelijk Museum Schiedam, 27 oktober - 2 december 1979
boek
Keywords: Amerika