Koninklijke Subidie voor Vrije Schilderkunst. (Schiedam : Stedelijk Museum Schiedam, 1977)
Hendriks, Gerard ; van 't Slot, John ; Thijs, Peter ; van Veen, Frans ; Verkade, Albert ; van Wingerden, Hans ; etc.
Koninklijke Subidie voor Vrije Schilderkunst, Stedelijk Museum Schiedam, 27 april t/m 15 mei 1977
boek