Hedendaagse franse grafiek. - Adam-Woimant, Françoise (Schiedam : Stedelijk Museum Schiedam, 1969)
Adam, Henri-Georges ; Ado ; Alechinsky, Pierre ; Ball, George ; Boni, Paolo ; Castro, Lourdes ; Chagall, Marc ; Cournault, Etienne ; Courtin, Pierre ; Dubuffet, Jean ; Dufour, Bernard ; Ernst, Max ; Fautrier, Jean ; Fiorini ; Fossier, Christian ; Friedlaender, Johnny ; Garache, Claude ; Gerardiaz ; Goetz, Henri ; Guttet, James ; Hartung, Hans ; Hajdu, Etienne ; Hayter, Stanley William ; Hopf, Sonja ; Krasno, Rodolfo ; Kwasniewska, Barbara ; Masson, André ; Messagier, Jean ; Milshtein, Zwy ; Miro, Joan ; Picasso, Pablo ; Piza, Arthur Luiz ; Soulages, Pierre ; Sugal, Kumi ; Tal-Coat, Pierre ; Vasarely, Victor ; Vieillard, Roger
Hedendaagse franse grafiek, Stedelijk Museum Schiedam, 14 juni - 14 juli 1969
boek
Keywords: Frankrijk