Coca-Cola : Een succesverhaal met design als rode draad. - Verniest, Jos (Gent : Snoeck, 2011)
Dit boek is verschenen naar aanleiding van de tentoonstelling "Coca-Cola: 125 jaar design" Designmuseum Gent, 29-11-2011 tot 26-02-2012.
Nederlands
Coca-Cola: 125 jaar design
boek
Keywords: Coca-Cola