K.P.C. de Bazel (1869-1923) Ontwerpen voor het interieur - Brentjens, Yvonne; Eliëns, Titus M. (Zwolle : Waanders, 2006)
Deze publicatie verscheen naar aanleiding van de Tentoonstelling K.P.C. de Bazel (1869-1923): Ontwerper voor het Elite in het Gemeentemuseum Den Haag van 25 maart tot en met 11 juni 2006 en in het Drents Museum te Assen van 4 juli tot en met 15 oktober 2006.
Adlib record nr. 530010549
Nederlands
boek
Keywords: de Bazel, K.P.C.