Dutch Design 2004-2005 : Y. - Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (Amsterdam : BIS Publishers, 2004)
Dit boek het tweede van de twee delen van Dutch Design 2004/2005, deel één heeft als titel: "Dutch Design 2004-2005: X".
Adlib record nr. 530010546
Engels
Nederlands
boek