Lichtsculptuur : prijs van de Stad Mechelen voor vormgeving. - Schaerlaecken, Mariette; Stad Mechelen (Mechelen : Stad Mechelen, 2006)
Deze catalogus is verschenen naar aanleiding van de tentoonstelling met het resultaat van de Prijs van de stad Mechelen voor Vormgeving 2006, met als thema: Lichtsculptuur
Adlib record nr. 530010511
Nederlands
boek
Keywords: Mechelen