Finn Juhl : Furniture, Architecture, Applied art - Hiort, Esbjorn (Copenhagen : Danish Architectural Press, 1990)
Monografie van de iconische Deense ontwerper Finn Juhl (1912- 1989) Het boek werd geschreven door zijn vriend en tijdgenoot Esbjorn Hiort. Finn Juhl is vooral bekend om zijn meubelontwerpen. In de jaren 40 brak hij met de traditie en kwam hij met nieuwe, revolutionaire ontwerpen. Hij zette het Deens Design op de wereldkaart en wordt terecht 'vader van het Deens Design' genoemd.
derde editie
Engels
boek
Keywords: Juhl, Finn; 1937 - 1973; Denemarken