Gefäss/ Skulptur 2, Deutsche und Internationale Keramik seit 1946, Grassi Museum für Angewandte Kunst, Leipzig. - Thormann, Olaf; Lokau, Walter (Arnoldsche, 2013)
Dit naslagwerk verscheen nav de gelijknamige tentoonstelling in het Grassi Museum, Leipzig (nov 2013-maart 2014) en is een vervolg op het eerste boek met gelijknamige titel [uit 2008] De collectie in het museum werd aanzienlijk uitgebreid en presenteert meer dan 250 kunstenaars uit 29 landen. Van elke kunstenaar is er ook een biografie voorzien. Uit België vind je er oa Ann de Windt, Frank Steyaert en Mieke Everaet terug.
Adlib record nr. 530010498
Duits
Engels
boek