Pierre Charpin. - Fèvre, Anne-Marie (Grand-Hornu Images, 2005)
monografie nav de tentoonstelling 'Pierre Charpin deux mille cinq' in Grand-Hornu, 2005 waarin zowel objecten in beperkte oplage als unicaten te zien waren, oa keramiek, de glazen karaf 'Eau de Paris', enz
Adlib record nr. 530010464
Frans
Nederlands
boek
Keywords: Charpin, Pierre; eigen tijd; Frankrijk