Design D.E.S.I.G.N. Doordacht, Esthetisch, Speels, Inspirerend, Gesofisticeerd, Nieuw - Solarz, Ewa; Mizielinski, Aleksandra; Pauwelijn, Greet; Mizielinski, Daniel (Book Island, 2013)
D.E.S.I.G.N. vertelt op speelse wijze de geschiedenis van 70 internationale designobjecten. Dat Vlaanderen en Nederland een belangrijke positie innemen, blijkt uit het aandeel van de designers uit dit gebied in het boek: maar liefst 9 van de 70 ontwerpen komen namelijk uit onze contreien. Aan de Nederlandse vertaling is bovendien een nieuw hoofdstuk over het Hybride Bestek van de Vlaamse designer Maarten van Severen toegevoegd. D.E.S.I.G.N. is een leuk boek – zowel voor kinderen als volwassenen – dat je met plezier nog eens opnieuw doorneemt en waarin je elke keer iets nieuws ontdekt. Het bevat weetjes over de ontwerpers en hun werk, het materiaal waarvan het voorwerp is gemaakt en de toepassingen ervan. De kleurrijke illustraties maken het geheel luchtig en speels.
Adlib record nr. 530010449
Nederlands
D.E.S.I.G.N. Van A(alto) tot Z(ieta)
boek
Keywords: eigen tijd