Georges Braque : Les métamorphoses. - Drouot Montaigne (Paris, 2009)
Objecten gemaakt naar originele gouaches van Georges Braque, o.a. juwelen, keramiek en kristal (o.a. in samenwerking met de firma Daum); met bio- en bibliografie
Veiling 25 november 2009 ten voordele van het Franse Rode Kruis
Frans
boek
Keywords: Braque, Georges; 1961 - 1963; Frankrijk