Collections Connections - Foulon, Françoise; Rollin, Pierre-Olivier; Annicchiarico, Silvana (Stichting Kunstboek, 2007)
Met de steun van de Provincie Henegouwen bouwde de vzw Grand-Hornu Images de grootste publiek toegankelijke collectie design op in het Franstalige gedeelte van België; dit boek illustreert de collectie, alfabetisch geordend; het boek verscheen nav de tentoonstelling/nieuwe opstelling 'Collections/Connections' in 2007.
Adlib record nr. 530010440
Frans
Engels
boek
Keywords: Grand-Hornu Images; België