Le Corbusier - La Mia Opera [Le Corbusier - Mijn Werk]. - Corbusier, Le; Riccardi-Candiani, Maria Luisa (Torino : Boringhieri, 1961)
de autobiografie van Le Corbusier verscheen in 1961 tegelijk in 4 talen; dit is de Italiaanse versie.
Adlib record nr. 530010438
met handgeschreven notatie: "Boek ten geschenke gekregen van mevr. Mons, Strombeek 19/03/2013" gevolgd door handtekening Lieven Daenens
Italiaans
boek
Keywords: Le Corbusier; Zwitserland; Frankrijk