Preventieve Conservering - Tegelaers, Judith; Stichting Landelijk Contact van Museumconsulenten; Boeijink, Nico (Amsterdam, 2002)
zeer omvattende basiscursus; opgedeeld in 2 grote delen: deel 1: Condities; deel 2: Materialen
Adlib record nr. 530010418
Nederlands
boek