Pest Management in Museums, Archives and Historic Houses - Pinniger, David; Townsend, Annette; Meyer, Adrian (London : Archetype Publications, 2001)
over ongedierte-bestrijding en - beheersing in musea, archieven of andere historische omgevingen; IPA: Integrated Pest Management
Adlib record nr. 530010408
Engels
boek
Keywords: eigen tijd