Nový Bor - Langhamer, Antonin (2000)
geschiedenis en toekomst van "de technische school voor het glas" te Nový Bor, Tsjechië; het boek verscheen nav de 130e verjaardag van de school: 1870-2000
Adlib record nr. 530010403
Duits
Tsjechisch
Engels
boek
Keywords: Skola Sklarska Novy Bor; Tsjechië