Gustave Serrurier-Bovy. : Acteur du Futur - Engen, Luc; Folville, Xavier (Liège : Mamac, 2008)
Catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling te Luik; met korte biografie; het tweede luik van het boek gaat over het ontstaan en de renovatie van 'La villa l'Aube' uit 1902.
Frans
Gustave Serrurier-Bovy. Acteur du Futur
boek
Keywords: Serrurier-Bovy, Gustave; Art Nouveau; Luik