bel etage - Bauer, Wolfgang (Wenen : bel etage Kunsthandel, 2012)
Catalogus verschenen n.a.v. TEFAF, Maastricht, maart 2002; meubilair en accessoires van leden van de Wiener Werkstätte en aanverwante ontwerpers.
Duits
Engels
boek
Keywords: Wiener Werkstätte; 1870 - 1920; Jugendstil; Wenen