Hans J.Wegner. - Carl Hansen & Son (2005)
Overzicht van het meubilair van Hans Wegner dat in productie is bij producent Carl Hansen & Son.
Geen datering teruggevonden, catalogus dateert vermoedelijk van begin 21e eeuw, ongeveer 2005.
Deens
Japans
Engels
Duits
boek
Keywords: Wegner, Hans J; Hansen, Carl & Son; 1944 - 1982; Denemarken