Hommage à Ettore Sottsass. - Tajan (Parijs : Tajan, 2008)
Geen tekst; bevat enkel foto's van meubilair, sieraden, affiches, glas, keramiek; ook enkele foto's van objecten van verwante kunstenaars: George Sowden, Michele De Lucchi, e.a.
Veiling gewijd aan Ettore Sottsass 21 mei 2008; Espace Tajan, Parijs; expert Jean-Jacques Wattel; specialisten Lorraine Aubert, Marie-Cécile Michel.
Frans
boek
Keywords: Sottsass, Ettore; post-modernisme; Italië