Glanzstücke; Emilie Flöge und der Schmuck der Wiener Werkstätte - Asenbaum, Paul; Wien Museum; Kos, Wolfgang (Arnoldsche, 2008)
Portret en 'zeitgeist' van Emilie Flöge; zij had een mode-atelier in Wenen ten tijde van de Wiener Werkstätte met als voornaamste vormgevers Josef Hoffmann en Koloman Moser; zij had een langdurige relatie met Gustav Klimt.
Duits
boek
Keywords: Flöge, Emilie; Klimt, Gustav; Wiener Werkstätte; 1900 - 1920; Wenen